Jak koupit bitcoin in Prague?

Digitální aktiva jsou v dnešním světě stále populárnější. Díky nim lze provádět rychlé a bezpečné transakce po celém světě. Pro mnoho zájemců je však logická otázka: jak koupit bitcoin?

Zpočátku je třeba si ujasnit, kde bude kryptoměna uložena. K dispozici jsou tyto možnosti:

  1. Nechte ji na burze.
  2. Použití softwarové peněženky.
  3. Použití hardwarové peněženky.

Informace o, jak si koupit bitcoin, vám ušetří starosti s jeho ukládáním.

Dostupné možnosti nákupu digitálních aktiv

Pro transakce je tedy k dispozici několik možností. Nalézt si, jak a kde koupit bitcoin, mezi nimi:

  1. Prostřednictvím směnárny. To je nejlepší šance, jak bezpečně koupit bitcoin, pro uživatele, kteří právě objevují trh s digitálními aktivy. Stačí vybrat požadovanou měnu a zadat částku. Brzy budou aktiva připsána do zadané peněženky. Jen musíte být připraveni zaplatit poplatek.
  2. Prostřednictvím burzy kryptoměn. To je dobrá volba, jak koupit bitcoin nebo jiné varianty digitálních aktiv. Výměny mají minimální poplatky. Jejich výše je pouhých 0,25 % z transakce. Pro srovnání, na burzách dosahuje tento podíl 3 %. Jediné, co je na burzách potřeba zaregistrovat. Mezi oblíbené patří Binance nebo Coinmate.
  3. Přímý nákup prostřednictvím online platforem. Stále myslet bitcoin jak koupit? Pokud zvolíte tuto možnost, můžete nakupovat přímo od jiné osoby. Stačí se předem zaregistrovat. Hlavní výhodou je, že si cenu můžete stanovit sami. Druhá strana ji přijme nebo odmítne.
  4. Fyzický nákup kryptoměn. Hledáte jak koupit bitcoin bez registrace? Pak je to pro vás ta správná volba. Vše probíhá anonymně. Můžete si nastavit požadovanou cenu. Navíc nemůžete projít kolem, že můžete obchodovat s digitálními aktivy se svými přáteli na sociálních sítích nebo kolegy v práci.
  5. Prostřednictvím kryptoměnových bankomatů. Nacházejí se v mnoha velkých městech v zemi. Takže, jak koupit bitcoin v automatu? Musíte si vybrat požadovanou kryptoměnu a naskenovat QR kód peněženky. Poté musíte vložit částku a potvrdit své kroky. Poté budou aktiva připsána. Jediná věc je, že u transakcí nad 1000 eur budete muset prokázat svou totožnost. Pokud tedy hledáte volba, jak koupit bitcoin anonymně, tento vám pravděpodobně nebude vyhovovat.

Digitální aktiva lze zakoupit také u společnosti B2Cash. Stačí kontaktovat zástupce, zaplatit za objednávku a uvést adresu, na kterou budou digitální aktiva převedena. Všechny postupy lze provést přímo v kanceláři B2Cash. Její dokončení trvá několik minut.

Představené způsoby, jak koupit a prodat bitcoin, umožní rychlé transakce digitálních aktiv. V budoucnu to pomůže zajistit bezpečnost a transparentnost transakcí, což je něco, o co má mnoho uživatelů zájem.